mandag 14. februar 2011

Tapas og Sushi- hjemme på en lørdagskveld!
Jeg er en STOR følger av en fantastisk matblogg til en venninne. Hennes lidenskap for mat, smaker og nye oppskrifter er utrolig morro! Men jeg er vel, som endel andre, ikke alltid like flink til å kaste meg ut i denne mat-magi-verden. Det hele ser ofte for vanskelig ut, og troen på at man ikke klarer det styrer min støe "røre i fiskebollene hånd"!

Etter å ha heiet fram hennes Blogg: Spisdrikklev.blogspot.com , og behovet hennes for å bytte kjøkken este seg stort nok, var min tur til å lære kommet. Jippi!! Da jeg ikke hadde mye spennende i mine skap og skuffer, ble handlelisten lang og ingredisenene vanvittig morro å få tak i! Nori,tempura,maki- er noen av ordene som heretter får plass i minn munn! Nam NamPå mitt lille kjøkken fløy en liten dame-ivrig og forvirret, med en anelse av liten panikk. "Da man ikke noen gourmet kokk er, ei redskap og ingrediens det finnes her"Det er ikke alltid lett å konsentrere seg og huske på alt, når man har en overivrig, rødvinsfjasende elev ved sin side! Noooorien, Tone, norien...skal den på nå eller??Jeg lærte mye og mange oppskrifter. Og gjør man feil, blir resultatet enormt bra uansett! Bare man har troa ;O) Utrolig morro! Under kommer noen bilder av de vann-i-munnen resultatene vi fikk til på en kveld!

Dette er selvsagt bare en smakebit! Oppfordrer alle til å ta en tur inne på spisdrikklev.blogspot.com, eller søk opp spisdrikklev på Facebook! Der får dere alle oppskriftene og spennende menyer...

Avslutter med bilder av den enormt, sikle-sikle-sikle, desserten Fru SpisDrikkLev hadde med seg. Hun har selvsagt laget alt fra bunnen, og med de deiligste ingredienser man bare drømmer om i hverdagen ;O))) Nyyt!
4 kommentarer:

 1. Oioi, viktig å ikke glemme norien. Kan fort gå galt, gitt;) Ler bare jeg tenker på det!

  SvarSlett
 2. Åhhh... dette så fantastisk godt ut! Og så morsomt å prøve noe nytt:-) Jeg har alltid hatt lyst til å smake hjemmelaget sushi, men etter at vi fikk servert dårlig fisk en gang vi var i Warshawa, så har jeg vært litt skeptisk... Kanskje jeg må glemme det nå og prøve å lage sushi? Jeg har forressten blitt følger av spisdrikklev... en kjempe fin blogg!!! Har til og med prøvd ut en oppskrift der:-))

  SvarSlett
 3. Ser nydelig ut.. Flinke :) Tenker nok at dere koste dere :o) Lampa ble veldig fin der, passer rett inn jo. Takk for hyggelig besøk på fredag, må ikke bli lenge til neste gang.
  Klem

  SvarSlett
 4. Til tross for at jeg ikke "liker" sushi, i hvertfall tror at jeg ikke gjør det..(aldri smakt) så ser dette fantastisk ut. Skal si dere er flinke. Jeg syntes desserten ser spesielt fristende ut :) You go girl :)

  Marina

  SvarSlett

Ærlige, herlige og syrlige komentarer