fredag 1. juli 2011

Neste generasjon på hytten!

I en liten utstikker fra Blindleien og Lillesands gullkyst, ligger en sjarmerende perle. En sjarmerende 70-talls perle. I uendelig mange sommere har denne hytten ønsket sine kjære, så avslappende velkommen. Her er rom for alt og alle, og barndomsilusjonen om den frie glede, settes høyt på hytte-hyllen. Store barn leker med små barn, og de minste får være med de eldste.
En ny generasjon er godt i gang med å nyte fortsettelsen av denne herlighet. Ilusjonen om barføtte barneben i gresset og harmoni i takt med  solen, verdsettes nok enda litt høyere enn før. Tar du en tur innom, og du søker litt rundt-omkring, kan du være sikker på at i en hylle står det en snacks-skål, fyllt med digg, nettopp for deg som snoker! Får du lyst å finne barndommen igjen, kan du slenge deg på ungdomsrommet, åpne en Donald Duck pocket, og kjenne lukten av saltvannet gjennom vinduet.



Med en ny generasjon hytte-boere, blir det fort naturlig med nytt generasjonnskifte-i interiøret! Denne våren har 70-tallets gule panelvegger, gulv og tak, fått nytt ansikt. Alt er malt lyst og hytten blitt et stort pust luftigere. Det sjarmerende, noe følelsesladde og minnerike interiøret, er selvsagt beholdt. Men å kvitte seg med museinvaderte sofaer og ting-som-er-greit-å-ha-på-hytten, var et lurt trekk i riktig retning. Tommelen opp!


                                    ....."Og dagen den er viktig, og den krev oss, 
men natta den e din og min og nu.
Ingen e så go`som du da,
Ingen e så go`som du."




....."I natt jag drømde något som jag aldrig drømt forut,
jag drømde det var fred på jord og alla krig var slut"....





                                        

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Ærlige, herlige og syrlige komentarer