lørdag 11. desember 2010

Nårenpepperkakebakerbakerpepperkakekaker.....


Nydelig med overskudd til en impulsiv pepperkakedag (time!...tålmodigheten er ikke sååå stor) Vi fant fram forkler og kjevler og former og deig(ferdigkjøpt fra Rimi..) I år har vi bestemt oss for å lage en pepperkake"by", så her trengs det jobbing over flere omganger(siden 2-åringen og forsåvidt 8-åringen ikke holder fokus så lenge av gangen) Det skal jo være på barnas premisser jada..joda... ;o)



I pepperkakebyen må vi ha flere pepperkakehus(ferdig kjøpt-halloo...), som min Tøffe Hkon skal brenne fingrene sine ihjel(AU!), for å montere! Dette må han gjøre i fred og ro, uten NOEN søte små rundt. Ho ho ho SÅÅÅ kan vi jentene pynte og pynte med all slags rart. Noen som har noen forslag til pynt??? Vi skal ihvertfal ha dette på et STOOORT brett, hvor Emilia og Julie får plass til alle sine nisser(noen selvlaget, andre prøvd bortgjemte av MEG..) og pepperkakemenner og damer og griser og hjerter...

Fortsettelse følger.....

1 kommentar:

  1. Din 2årige og 8 år gamle datter er bedre enn alle oss kusiner til å bake pepperbaker hvertfall, det skal være sikkert og visst! ;) hihi. Gleder meg til å se resultatet av pepperkakebyen!! :)

    SvarSlett

Ærlige, herlige og syrlige komentarer