søndag 20. mars 2011

Frisk Bris i Vårlige Syd!Vi reiste fra et vinterkledd Lillesand. Det hadde snødd mye i løpet av natten og våren virket så langt unna! Vel var det plussgrader og sol, men vårens snarlige inntog, var det vanskelig å lete fram til denne dag.
Med bilen fullastet av barn, støvler, bleier, to smilende(!) foreldre, en logrende hundevofse, hyttemat og drikke, var vi to timer senere i VårParadiset!

Her var det lite snø i sikte! Vi kjente bare på den friske, klare brisen.Den salte lukten av sjøvann! Våren slo oss plutselig på skulderen, som en gammel bestevenn. Den vennen man uavbrutt har god kjemi med, uten innvirkning av tiden. Skulderene senket seg og feriefølelsen hilset oss velkommen!
Man glemmer noen følelser gjennom en lang, tung vinter. Eller kanskje vi bare lagrer dem godt? Det kjennes uansett som en fantastisk opplevelse å kjenne vårsolen varme og brisen kile deg i nakken. Jeg lukker min dør til det tunge. Kanskje må jeg gløtte på døren innimellom, men jeg lukker den med lett sinn. Utålmodig venter jeg på å smake, føle, oppleve, dele, trene, lære og leke meg gjennom våren som kommer!


2 kommentarer:

  1. Flotte bilder, Renate. Det er godt når vi kjenner varmen av sola. Det gjør godt for kropp og sinn! Klem

    SvarSlett
  2. Så koselig innlegg :o) Herlige bilder av en herlig frue.
    En god mandag og en fin start på uken ønsker jeg deg :)
    Klemmer

    SvarSlett

Ærlige, herlige og syrlige komentarer