torsdag 24. mars 2011

Underet vårt-NORAH-er et halvt år i dag!
Et halvt år er allerede unnagjort! Et halvt år med følelser innenfor de fleste spekter. Et halvt år med våkenetter, prøving og feiling, nytt-familiemedlem-innkjørelser og enormt mye kos.


Lite visste vi, at ikke lenge etter denne ferien, så ville du PLUTSELIG erklære din plass i hønsehuset!
Tenker tilbake på den lilleBitteLille jenta vi hadde med oss hjem. Så mye nytt vi skulle oppleve som familie.

"Kjærligheten måles ikke etter hvor mange ganger man rører hverandre, men hvor mange ganger man når hverandre.""Hold meg i hånden søster. Vi går en usikker vei, under de evige stjernene, famlende, du og jeg. Hjelp meg når foten gjør feiltrinn, og ikke kan finne sin vei"-TandeLidVi er så glade for at det var nettopp deg, kjære Norah, som kom til oss nå. Vi avslutter sirkelen her i Hønsehuset, med deg, vårt lille under <3
Et halvt år en unnagjort....og allerede opplevd! Hektiske dager har vi hatt og hektiske dager får vi. I skrivende stund, under dette blogginnlegget,har hønsemor kveldsstellet to små høner. Sånn vil det være! Man må ta seg tid til det man klarer og har lyst til. Det skal også skrives at den faste step-timen dessverre glapp...

En stolt mamma underskriver <3

5 kommentarer:

 1. Heia sis!!!! Sååå utrolig bra!!! Og gratulere så masse med 6 månders tulla!!! Hun er jo så herlig!!! Ja du har noen skjønne barn!!! Stor klem fra meg!!

  SvarSlett
 2. Så skjønn ho er, og sånn som tida flyyyyr:)

  SvarSlett
 3. Fine, vakre Norah. Gratulerer med 6 måneder <3 Klem

  SvarSlett
 4. Gratulerer til herlige Norah <3 Utrolig nydelige bilder:) Et halvt år er allerede gått, gud som tiden flyr avgårde. Det er godt å se ei frisk lita tuppe med et bredt smil om munnen. Det varmer tantes hjerte :)

  SvarSlett
 5. Anita: Velkommen som følger!! Gøy ;O)

  Takk for fine ord! "Snorkfrøken" takker....

  SvarSlett

Ærlige, herlige og syrlige komentarer