tirsdag 13. mars 2012

Fiks ferdig bad!


Hurra! Så godt det er når noe ferdigstilles, og da spesielt dette badet. Nå har vi endelig to bad å kunne fordele oss på. I morgen kommer snuppa, som til tider, skal få boltre seg her alene. Hun må selvsagt dele det med våre gjester også. Og nettopp et gjestebad, har vi lengtet lenge etter. Luksus for oss!


Det finnes mange lekre fliser, innredninger, badekar og dusjkabinett ute på markedet. Det er opp til deg hva du velger og hvordan du skaper ditt drømmebad. Det å kartlegge behovet må være første prioritet. Skaper man et godt funksjonibelt bad, er man allerede langt på vei.


For oss var det viktig å tenke litt frem i tid, og prøve å skape drømmebadet gjennom noe som vil holde stilmessig stand i mer enn et år. Jeg har jo, som sagt, en uvane med å velge "utenfor boksen", og å bli lei så alt for fort. 
Jeg elsker kombinasjonen på flisene vi har valgt. Hvite, høyglans på veggene og betongfarget, matte på gulvet. Begge typene er solide gjennomgående flis og skaper en innbydende atmosfære.I mellom flisene har vi brukt en type fuge, som heter Apoxy. Den er enklere å holde ren (hurra!) og vil aldri sprekke opp, som annen fugemasse. 
Og så kan jeg dekorere etter humør og farger, når det måtte passe. I dag fant jeg en såpe med blå skrift, og vips så ble det blå håndkler og lys.


-Sjefshøna- 

5 kommentarer:

 1. Så gøy med det nye huset deres.
  Håper du skriver masse om resten av huset også.
  Venter i spenning, og følger med. Kommer vel på besøk etterhvert.

  Hilsen gamlenabo.

  SvarSlett
 2. Det ble kjempe fint! Stilrent og delikat:-)
  Nå fikk jeg lyst til å fikse opp vårt 2. bad...

  Klem

  SvarSlett
 3. Tusen takk! Ja, det er bare å sette i gang flinka! ;o) Og velkommen kjære gamlenabo ;o)
  Klem fra Sjefshøna

  SvarSlett
 4. Heisann:)
  Gratulerer med ferdig bad, det ble skikkelig flott:)
  Liker krakken spes. godt jeg:)

  Ønsker deg en glad ny uke:)
  Klem Marianne

  SvarSlett
 5. så lekkert! hvilken type er innredningen din? :)

  SvarSlett

Ærlige, herlige og syrlige komentarer