onsdag 15. juni 2011

Hønsehageprosjekt!


Hønsehagen jobber iherdig mot en hissigvoksende norsk skog, og det merkes! Vi må stadig luke og barke som enhver annen hage, samtidig som røtter  og skogsmaur åler seg nedover mot mine noe velholdte blomsterbedd. Når røtter er fjernet og maurkverken spredd, kan du være sikker på at ormebladene formerer seg raskere enn hva mine grønne fingre vokser! Her hjelper det lite med en søt liten, rosa hagespade og blomstrete arbeidshansker. Hanekraft, ulovlig ugressmiddel og jåen er hva jeg sverger til i denne viltvoksende, ulydige hønsehagen min.Ellers har vi hatt besøk av sommerfugllarver og for å toppe det hele lus. Så nå er alle de vakre Lillesandsrosene mine oppe på fjellknausen oppspist og ser meget triste ut. Nede i beddene mine har rosene overlevd, takket være mine vakre lavendelblomster. Men i dag er den ene lavendelen blitt helt brun, og rundt det hele har skogsmauren funnet sin plass. Utrolig koselig med skogshage!
Stemningsbilder fra Hønsehagen er så godt langt inne i hjertet. Og det er nesten så jeg tror jeg har en komplett hage bare ved å drømme meg bort i disse bildene. Men under kommer bilder av den nakne-skogsannhet. Arbeidskraft og superkvinnemannråd, mottas med høyt klapp i hendene og belønnes med sprudlevin og god stemning i bestestuen!1 kommentar:

  1. Jeg er imponert at du har tid til å dille så fint i hagen din! Din hverdag ser nemlig veldig travel ut til tider. FlinkFlink husmor er du :)

    Marina

    SvarSlett

Ærlige, herlige og syrlige komentarer