mandag 6. februar 2012

Frihet

Jeg har en superflink lillesøster. Hun har valgt å gå andre året på videregående almenfag i Kentucky, USA. Der tar hun blant annet et fag, som går på foto og relaterte områder rundt det. I den forbindelsen, har hun en meget engasjert lærer, som har plukket ut endel av hennes bilder. Lærerinnen har ytret et sterkt ønske om at min søster burde delta i konkurranser, med sine flotte bilder. Et av bildene deltar nå i en konkurranse, på Noroff.no, og nettopp dette ønsker jeg å dele med dere!-What If-
Frihet handler om å ta valg i livet. Ved å se ansiktsuttrykket til Julie, så ser det ut som hun er på vei til å ta et valg. "What if  I jumped in the pool, with my clothes on?" eller "What if I jump?"  Selv om valgene ikke alltid er like store og ikke alltid har like stor betydning, så har hvert et lite valg, noe med friheten din å gjøre.

Jeg synes ansiktsuttrykket til min datter på bildet, er veldig spesielt. Selv jeg som mamma, har vanskeligheter med å tyde tankene hennes. Men tanker er det, og frihet til å kunne velge! Liker dere dette bildet, er det superstas om dere gir det en stemme HER .

Ellers har jeg selv tatt litt ansvar for dagen i dag, gårsdagen og morgendagen. Jeg har tatt vare på gode øyeblikk, satt ned foten for min egen kapasitet og sådd nye frø i urnen for selvtilfredsheten. Jeg er glad og tviholder på følelsen!

-Sjefshøna-

1 kommentar:

  1. God du er som sprer det videre :) Håper mange stemmer! Har stemt på ditt bilde også, råfint :)

    SvarSlett

Ærlige, herlige og syrlige komentarer