onsdag 8. februar 2012

Særemne året -99...


Her går det mest i pakking og rydding før flytting..... Det er da man kommer over små og store minner. Ut av en liten pose med bilder og skolebøker, stakk det frem en godt slitt "skolekatalog". Årstallet gjøre at  jeg dessverre  grøsser litt, men prøver lett å riste det av meg. Jeg var i ferd med å avslutte andre året på idrett-almenfag, og jeg nøt tiden som 18-åring hybelboer. Sukk* (Ikke at jeg er sååå gammel nå da...bare litt mer kjerringemne..kremt*)

(Tuppa i midten med "skolevest" er meg..thoohoo)
Jeg savner nok ikke det presset det var å skulle fullføre en skolegang. Livsnyteren i meg levde sterkt på denne tiden og det sosiale, sammen med treningen, betydde mer enn noe annet. Det jeg savner er alle de fantastiske menneskene jeg hadde rundt meg, og det uhøytidelige miljøet idrettslinjen gav oss. Også NORSKEN da...jepp et kanongøy SKOLEfag!

Gleden min var stor da jeg fant særemne mitt, fra tredje året, i samme posen. Og da ble jeg jo sittende noe lengre inne i kottet. Der satt jeg med fingrene halveis foran øyene, og fniste litt for meg selv. Jeg husker bøkene om Elling, som om det var i dag. Dette var selvsagt før Ambjørnsens bøker ble laget film av. Før alle visste om denne Elling-guruen, som man bare må trykke inntil seg.(Jeg er ikke så voksen, jeg er ikke så voksen, jeg er ikke så voksen...) Nå henter jeg frem litt ungdoms-selvtillitt, blander det med mer voksen-uhøytidelighet og deler karakter og vurdering fra lærer med dere.

-Sjefshøna-

1 kommentar:

  1. Er jo såå gøy å rote gjennom bortgjemte ting, og finne sånt! Så herlig å mimre tilbake til ungdomstiden :) Jeg bare måå kommentere det bildet da.. hehe.. Alle er jo kjempe happy, men har du sett han nede i venstre hjørnet? :P

    SvarSlett

Ærlige, herlige og syrlige komentarer