torsdag 25. august 2011

Loftstuen er ferdig malt og delvis innredet!


Når jeg ser på bildene jeg tok før jeg startet prosjektet, kjenner jeg en liten klump i magen. Det var jo egentlig ikke så verst da! Men så er det denne (snart) 9-åringen, som så gjerne ville ha de litt kult og grått. Det har tatt litt tid å få malt ferdig. Kanskje ikke så rart, når man fra før lever i en susende karusell, fyllt med skole-barnehage og hjemmebarn. Og du kan være sikker på at den ene dagen jeg velger å male på dagtid, så våkner minstehøna etter bare en halvtime soving. Denne sovingen varer vanligvis minst 1,5 time-MINST. Bare ikke den dagen....


Det er ikke bare bare å være husmor på fulltid! Denne oppussingen går jo utover dagens dødsviktige kaffekjas...ihverfal litt. Sånn ellers har jeg ihvertfal fått malt taket, veggene og gulvet. Og det innimellom barnehagemøter, helsestasjonen, morrarush, middagsmat, fotballtrening, egentrening osv.. Voksenpoeng og klapp på skulderen til sjefshøna.



Det er ikke så lett med før og etter bilder. Det første bildet(før-bildet) skinte solen i takt med optimismen. Bildet over skriften her(etter-bildet) var skyene mørke og regntunge, og bildet ble deretter mørkt. Men hjelpe meg... Dette ble "noe" lilla! Jeg har vært MYE irritert på denne "gråfargen", og mine interiør-skills har fått en stor utfordring. I dag har jeg, sammen med minste og eldste høna, pløyet Ikea, Princess og Home&Cottage. Noe ble bra, men mye må tilbake... Vi skal kose oss i helgen og få det siste på plass(og med det tidsperspektivet vi har...så blir det en gang ute i neste uke)



Her er mine to faste følgesvenner i tykt og tynt oppussingsarbeid. De er meget trofaste og forlater ALDRI min side. Hendene i været og hurra for dem...liksom!



Til dere som orker å lese dere gjennom dette humørfylte og så vellagrede optimisme- innleget, vil jeg heve et øyebryn og takke ydmykt.
Men dere skal vite at jeg kjente et snev av glede da bjørkestammen ble hengt på veggen, og 9-åringen digget det rått. (Nesten like rått som flatskjermen...) Vi kommer sterkere tilbake med lykkerush og bilder av "ungdomsrommet". I mellomtiden klør jeg meg litt i interiørhodet...
GOD HELG!

1 kommentar:

  1. Så fint det ble, Renate :o) Flinka. Beundrer pågangsmotet ditt. God helg til dere.

    SvarSlett

Ærlige, herlige og syrlige komentarer