søndag 16. oktober 2011

Let`s Go Shopping-fotoshoot på piknik!

Et lite stykke norsk design!
Selv om det ikke alltid lar seg innfri, så føles det ekstra stas å pryde seg i norsk design. Nasjonalfølelsen sitter nok ganske dypt i oss, og når vårt lille, vakre land byr på naturopplevelser som dette, går nok den følelsen enda dypere i oss.

Det å være stolt over noe vi er glad i og som vi har jobbet hardt for er viktig. Så alt for ofte møter vi på denne "Jante" og hans "lov". Jeg personlig liker han ikke, og prøver hardt å fnyse han bort. Ingen skal si at det er enkelt og innimellom treffer han blink hos meg også. Men om vi sammen hever hodene og tråkker på baksnakkingen samtidig som vi stolt flagger for framsnakkingen, er jeg sikker på at en stor glede vil vokse frem i oss alle! 
Tørr å være stolt over deg selv!
Vi turte det i noen timer, sammen, foran et vennlig kamera. Jantelov og selvkritikk la vi igjen hjemme. Nå var det duket for en uhøytidelig fotoshoot.

Det ble en morsom og forblåst seanse. Det koster jo litt å gi av seg selv foran et kamera. Litt skummelt er det, men det er jeg sikker på at vi alle fort glemte bort. Siterer en av de flotte damene:
"Det blåste så mye at hele roughen må ligge igjen som et skimmer på havoverflaten" Herlig!

Pikniken gikk mot slutten, og vi skulle igjen møte vår gentle privatsjåfør. Akkurat i det vi begynte å forberede oss på lørdagspizza og familiehverdagen, fikk vi en uventet invitasjon. Sjåføren vår ønsket oss velkommen til sitt hjem, og fristet med hjemmebrygget morellvin og kashmirgeiter. Nesten som på film, ble vi fraktet til et lite sted langt inni skogen. Her fikk vi hilse på kone, nyfødte Alfred og kashmirgeiter.  Følg med i avslutningsdelen på denne fantastiske dagen.
Følg med på en magisk avslutning....

Let`s Go Shopping: Alle klær, smykker og sko i dette innlegget er sponset av ORLANDO. Lillesand.

2 kommentarer:

  1. En fin gjeng! Takknemlig for en minnerik gårsdag. Bildene taler for seg, flotte damer! ;)

    SvarSlett
  2. Utrolig fine bilder! Følger enda med på bloggen din vettu
    :) Endelig fått tilbake bloggen selv nu! :) Sendte deg forresten mld her om dagen... Men feil nummer? :)

    klem Madelen...

    SvarSlett

Ærlige, herlige og syrlige komentarer