lørdag 8. oktober 2011

Nå kan vi slappe av.....


Som nevnt tidligere, har vi bestemt oss for å dele historien vår i Fædrelandsvenen. Ordet svangerskapsdepresjon er enda meget tabubelagt, og det ønsker vi å gjøre noe med. Det er ikke mer farlig enn at vi deler historien, gir "diagnosen" et ansikt og håper at noen kan dra nytte av det. Vi er tøffe som blottlegger oss på denne måten, men synes også at journalisten er tøffere enn toget, når hun velger å formidle våre opplevelser og følelser.Vi synes det er så viktig å vise at hvem som helst kan oppleve en slik depresjon. Det er ikke alltid en stor, rosa sky å bli mamma. Man er ikke psykisk ustabil, selv om man ikke opplever lykken etter fødsel. Og det er da så godt å vite at det finnes et fantastisk hjelpeaparat, som står klare med menneskelige hender. Selv om det kan oppleves som omsorgsvikt for en fortvilet, ny båren mamma, vil hjelpen vise deg den fantastiske mammaen du er og alltid har vært.

Sterke ord, kommer etter sterke opplevelser.


I går avsluttet vi noen ukers samarbeid med en hjertevarm journalist og et par fotografer. Det har vært tøft å dele historien og på den måten gå gjennom alle følelser og tanker igjen. Men vi er fornøyde med resultatet og for oss har det blitt en god avslutning på noe vondt.

Etter en taco-middag under siste fotoshoot, pakket vi bilen og dro tilbake på hytten.
Idag har vi igjen vært ute og pustet i høsten. Pølser er igjen grillet og barna har igjen lekt frilek i skogen.
Barna har kranglet og klaget over vonde bein, mens vi voksne  har kjent nattevåk snike under øynene. Men når vi i kveld har nydt god vin og mat, ble disse bagateller fort glemt.Ta vare på øyeblikkene- de er der og der og der og der og der....


1 kommentar:

Ærlige, herlige og syrlige komentarer