torsdag 27. oktober 2011

Let`s Go Shopping -frost Yourself!


Mange vil kanskje kjenne igjen overskriften fra en kjent Hollywood-film. I filmen assosieres glasuren(as in frosting) med diamanter, og det hele virker kanskje langt fra vår egen hverdagslykke. Men jeg velger å tro at med hverdagslykken, skaper vi vår personlige glasur. For meg må glasuren være å kle meg opp til party. Det er ikke så ofte hverdagen tillater skimmer,glossy og blinkende detaljer. -Ihvertfal ikke min hverdag!


Er det ikke herlig å tillate seg selv en kveld med venner, barnevakten trygt plassert med barna og lipglossen i partyvesken. Hvor ofte har jeg ikke gledet meg over en slik happening, og samtidig brydd hodet med tanke på det triste klesskapet. Så alt for ofte prioriteres strikkejakker, jeans og basic, mens partyklærne fort blir hengt tilbake. I dag fikk jeg lyst å gjøre noe med det, og glasuren letet jeg enkelt frem i favorittbutikken! Her kunne jeg boltre meg i nyheter til julebordet, venninnekvelden, kjærestedaten og julehøytiden. -Selv Rudolf hadde fått sin egen glasur i dag!

Jeg startet dagen med å chatte litt med mamma på facebook. Det er alltid koselig med små, skrevne ord, innimellom hektiske morgenrutiner. I dag skulle mamma kjøpe seg sitt eget sminkebord, til soverommet. For henne har dette vært en liten drøm, helt siden hun var rundt ti år gammel. Det gjorde meg glad og jeg er stolt over at hun grep tak i sin egen hverdagslykke!  På sminkebordet må hun unne seg en SteamCream, synes jeg.  Denne lanseres nå i Norge og er en multi-use krem som gir fuktighet til hender, ansikt og andre tørre partier. Ingen overraskelse at jeg fant, også denne, på min favorittbutikk!

Frost Yourself!
Let`s Go Shopping: ORLANDO, Lillesand

2 kommentarer:

  1. Du er flott, Renate!!! Så fine bilder og flotte antrekk;) gøy å se;)

    CL

    SvarSlett
  2. Hønsehusetoktober 27, 2011

    Takk! Sånn går det, når modellen reiser utenbys.. ;O)

    SvarSlett

Ærlige, herlige og syrlige komentarer