lørdag 15. oktober 2011

Let`s Go Shopping-spretter champagnen på piknik!

Som nevnt tidligere, finnes det så alt for mange hverdager. Vi er alle bundet opp til hektiske prosjekter, jobber, hus og hjem, og ellers alt det som måtte sluke oss fra å stoppe opp og nyte livet. I dag ønsket vi å møtes, en gjeng med ambisiøse damer, og gjøre noe fordi det er gøy!

Midt på lyse dagen, lot vi barna kose seg med sine pappaer, mens vi pakket piknik-kurven og vandret avgårde i høye hæler. Helt riktig er det nok ikke at vi vandret hele veien, da vi var så heldige å skaffe oss privatsjåfør. En gentlemann av en musiker, kjørte oss til destinasjonen "Feeling Good".-Og for en bil vi fikk skyss av dere!

Seks damer var nå klare for en uhøytidelig piknik. Vi lånte noen timer bort fra hverdagen og viste takknemlighet gjennom glede!

Ja, vi innrømmer det. Det kreves litt stæsj når damene skal på tur. Vi fylte kanskje tomrommet etter søte, sjarmerende snørrunger og flotte ektemenn. Uansett, sprudlevannet og stæsjet var livsnødvendig og vi holdt feel good - stemningen hele veien ut!

Endelig var det tid for å parkere både sprudlevann og høye hæler, og nå bare nyte en smakfull lunsj ute i havgapet. Synet av solen som møtte svabergene og gjenskinnet i havet, fylte oss med en, nærmest, eksplosiv energi.

Det blir sterk power av seks damer tilfeldig plassert på noen forblåste svaberg. Nå måtte bølgesus konkurrere mot høy latter og (sigar)sprudlefaktor. Det hele ble en herlig påminnelse av noe vi gjør så alt for sjeldent. Glede oss selv, sammen med andre!

Innimellom champagne, smakfulle oster og gode samtaler, unnet vi oss noen private fotoshoot. Følg med på neste innlegg fra denne lunsjen, så deler jeg bilder av noen råtøffe damer!
Fortsettelse følger.....

Let`s  Go Shopping:   Alle klær,sko og smykker i dette innlegget er sponset av ORLANDO, Lillesand.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Ærlige, herlige og syrlige komentarer