mandag 10. oktober 2011

Let`s Go Shopping -med nye butikkbokstaver!


Etter en ukes høstferie, må jeg ærlig innrømme at det var litt godt å få to av tre høner trygt plassert i barnehagen og på skolen igjen. Vi har hatt noen gode dager sammen, og jeg er heldig som har så positive og glade jenter. Men uansett hvor fint det er med ferie, er det noe med å finne hverdagen igjen. Vi trives alle med en kombinasjon av begge deler!
Herlig var det ihvertfal å sette minstejenta i vognen, og trille seg en tur til byen. (Jeg dristet meg til å gjøre det på en mandag, så kan pensjonistfruene ta torsdag alene denne uken.link her) Og her hadde det dukket opp en  klart mer synlig Orlando, med råtøffe, nye bokstaver. Gamle, bortgjemte treplanker har nå fått litt maling og blitt satt på hedersplass over inngangen til min favorittbuikk.

Det ble et morsomt besøk, med bebifiser på gulvet,kaffekopper i fleng,hjemmelagde bounty uten sukker,hyggelige damer og en liten sniktitt  på bakrommet. Alltid hyggelig stemning hos denne dama! Men jeg merker at blikket mitt flakser litt rundt og jeg ser stadig nye skatter til mitt kjedelige klesskap i Hønsehuset. Sjekk bare de herlige strikkecardiganene på stigen over! (Ja, jeg falt like mye for den stigen jeg..)

Vi setter døren på gløtt , vrir nakken godt og på baksiden står ordene :
Be Smart = Play Dart

Når jeg først sniktitter på bakrommet og føler meg litt rampete avslørende, fortsetter jeg like greit med å avsløre en hemmelighet med kontrastfylte stikkord:
Limousin, høstpiknikk, jordbær og champagne,damer i strikk og parkas.
Følg med-Let`s Go Shopping: ORLANDO
1 kommentar:

  1. Herlig! Gleder oss til mere kaffe i koppen, glade unger, blide damer og prat. Bildene ble utrolig bra. Dere er så flinke Sonja og Renate! Kreative så det holder begge to! Inspirerende:)

    Camilla :D

    SvarSlett

Ærlige, herlige og syrlige komentarer