mandag 26. desember 2011

Romjulens skatter

Det er rart, men vår vekkerklokke har ikke tatt juleferie. Den hyler veldig tidlig morgen, uansett hvor sent vi legger den til lading. Men når det er julaften, blir det nærmest litt magi å måtte stå opp, etter denne klokkens innstillinger. Julestrømpen skapte ihvertfal et dryss av magi! Her ble det en ro i Hønsehuset, mens rosiner,kjeks og godterier fra tante i Usa, ble prøvesmakt. Og under en ny lading av vekkerklokken, fikk jeg nyte tre nøtter til Askepott, sammen med en helfrelst treåring. Tradisjonsmagi! 
Etter å ha ringt halve byen rundt på selveste julaften, fikk vi til slutt lånt en nissedrakt. Vår egen hadde på mistenkelig vis forsvunnet i løpet av året. Det kan godt tenkes at den gode vennen vår, utnyttet vår desperasjon og lurte oss godt. Men julenissen kom han, iført shorts med påskriften: HoHoHoHo på nisserumpen. Han gjorde en fabelaktig nissejobb. Jeg prøvde å knipse et bilde av nissestumpen, men ble da knipset bort av noen nissefingre.. Kan vel si det skapte et plusspoeng til julemagien!
Noen ble ertet og noen ble lurt, mens andre ble strålende godt fornøyde. La oss si det slik, at jeg tror min tøffe hane liker husmoren sin, og oppfordrer til mere kokkelering og egne sømmer med stil. Selvironi og humor plinger frem en latterbøtte av julemagi!

Et hotellopphold i et herlig besteforeldrehus, gjorde godt for tunge øyelokk. Små høner fikk nyte litt spa, og selv Afrodite blinket med sin nisselue. Takk for små dryss av avslappende julemagi!

En miniterrorist har satt små bremsespor på dager med full magi, men vi glemmer fort, og setter pris på øyeblikkene du puster rolig.(Neste år får kanskje du også oppleve nissen...hvis du lar oss få spise julemiddagen..) 
I morgen kommer endelig vår eldste høne hjem, etter å ha feiret en fornøyelig jul i pappahuset. Hjerter gleder seg, og en god porsjon julepakker under juletreet, skal åpnes.
Sammen skal vi alle nyte flere romjulskatter og ser fram til å kunne feire starten på det nye året med gode venner.

Romjulen
-dryss på med magi-

3 kommentarer:

 1. Så herlig! Hva fikk du i den store pakken?? Var det bare lureri eller fikk du noe fint? :o) Hørtes ut som en kjempe morro og koselig jul!

  SvarSlett
 2. Skatter og magi i fleng! Romjulen er herlig! Nyt den videre:-)
  Klem <3

  SvarSlett
 3. Så herlig bildeflom ! Jeg blir i godt humør av dette :o)Fortsatt god jul! Gode klemmer

  SvarSlett

Ærlige, herlige og syrlige komentarer