søndag 18. desember 2011

Tilfeldige valg med bestemte mål


Mens julekortene strømmer inn og julebaksten ferdigstilles, har vi tatt et nytt steg inn i fremtiden. Tilfeldigheter rundt oss, har fått tanker til å svirre, og plutselig sitter vi med et nytt Hønsehus. Avgjørelsen har lettet mange, vonde kilo fra våre skuldre.
Det blir trist å måtte forlate grunnmuren vi har bygget. Her har vi sammen skapt mange gode minner. To av hønene er jo tross alt unnKAKKlekaKKle* her, og vi har sammen lovet evig troskap i løpet av oppholdet.
Men vi har rett og slett vokst oss ut og bort fra plassen og Hønsehuset. Til tider føler vi det nærmest som om armer og bein stikker ut av vinduer og dører, og spesielt jeg, får pusteproblemer.
                                                

Nå vender vi altså nesa bort og vifter farvel med stumpen! Vi er klare for å reise videre, og satser på at grunnmuren er solid. Jeg vet noen leser mellom linjene her,og jeg håper dere fniser* sammen med oss.
Det blir en spennende tid fremover, og jeg gleder meg til å dele hele prosjektet her inne!
Men i mellomtiden skal vi prøve å holde oss fast i vinterbakken, bake litt til, julevaske enda mer og klargjøre Hønsehuset til julemagien. Ta vare på hverandre der ute! Tross alt et viktig julebudskap....
                                                      

2 kommentarer:

 1. Det blir en spennende tid fremover for dere :) Dere vil stortrives med forandringene!
  Klem, mamma.

  SvarSlett
 2. ;) Kjempe gøy! :) Kos dere med juleforberedelsene!
  For en god avslutning dere kan få i dette Hønsehuset, med jul og familiehygge:) Vi gleder oss til mange kaffekopper på trappen, og i det nye hønsehuset siden. Dette er spennende og veldig moro.

  En klem ispedd en hel masse julemagi fra CL

  SvarSlett

Ærlige, herlige og syrlige komentarer