torsdag 15. september 2011

Chill`Norway - Let`s Go Shopping!


Ja! Jeg innrømmer det, jeg er en detalj og jakkefreak. Små detaljer utgjør hele antrekket. Frisyren, sminken og antrekket kommer fort til kort, om jeg har glemt for eksempel armbåndet, skjerfet eller ja : vesken.
Og selve shoppingen når sine høyder om jeg oppdager en ny, spesiell detalj, som i dag!

Når det kommer til jakker har jeg snart mistet tellingen. Sko og ladies sies å være magnetbombe nummer en, men der følger ikke jeg mengden. Joda, jeg har noen par sko også, men det er jakkene som har tatt over i hjemmet mitt. Lange jakker, korte jakker, denim jakker, skinn jakker, ekte jakker, polyester jakker, regn jakker, og så videre...
Denne høsten trodde jeg at jeg var dekket med jakkebehov. Nå skulle det prioriteres andre ting, som feks sko. Det holdt helt til i dag! Chill`norway er jo bare magiske på passform, kvalitet og detaljer.  Orlando hadde fått inn to nye jakker, som jeg bare ikke klarte å bli usett. Nyt bildene!Denne jakken hadde den deiligste bruntonen jeg vet! Varm og virkelig tøff, med perfekt lengde. Jakken er "røff i kantene", samtidig som pelsen(uekte så klart!) inni hetten ,er mykere enn babyhud mot kalde, vinterkinn.Denne jakken passet meg uendelig bra. Sukk... Den er etterlengtet feminin i passform, og har søte detaljer som stadig dukker frem. Det er en litt kortere modell, og jakken er i ull. Fantastisk kombinasjon av Chill! Love it!Dette er en detalj du bare må gi noen minutter av din dyrebare tid. Er du glad i feks colabokser, er det bare å begynne å samle og lage sin egen variant. DALALEO vesken, er laget av nettopp boksebrusens kork/åpner! Den lille ståldingsen på toppen som du så ofte brekker neglene på kanskje?
Men jeg vet, at jeg først og fremst ikke skal samle opp bokser, og heller ikke prøve meg på dette kunstverket. ORLANDO er stedet jeg vil skaffe meg min Dalaleo!
Da jeg spurte fru Wold om hva hun likte best med vesken, kom svaret kontant. Datteren hadde brukt den som detalj til en ballkjole, mens hun selv like gjerne bruker den til hullete jeans. Der tikket den inn som solgt hos meg!

Jakker:  Chill`norway
Detaljer: Dalaleo
Let`s Go Shopping: ORLANDO, Lillesand.

La deg friste av detaljene denne høsten!
og jakkene igjen...

4 kommentarer:

 1. VIL HA DEN JAKKA!
  Tone

  SvarSlett
 2. jeg skal sende deg et bilde, det er nemlig av en stor vannbøtte som ikke er fyllt med vann men med slike brus åpnere! De har samlet mange tusen av disse, for de skal lage en bar i fremtiden med glass bord også med disse åpnerne under glasset! Tror det blir kjempe tøft!

  SvarSlett
 3. Sjesket på begge jakker, og også vesken idag.. *ønske seg*.. Den korte chilljakka var spesielt søt. Flott blogg du har!

  Camilla L

  SvarSlett
 4. Gleder meg til bildet, Anna!

  Ja, de jakkene er "alt man ønsker" seg og får man de, trenger vi jo ikke mere..på en stund..eller??

  Takk for fine ord, Camilla! Gøy at du følger ;O)

  SvarSlett

Ærlige, herlige og syrlige komentarer