fredag 23. september 2011

Et usynlig grep rundt mamma-hjertet...1-år siden! To måneder før termin, skulle altså denne vakre, skjøre skapningen gripe sine skjelvende, små hender rundt et bristende, mammahjerte.  En dårlig morkake løsnet sakte, men sikkert, og det var bare snakk om timer før Norah måtte møte den store verden. Historien har vi allerede delt, og vi ønsker nå å se fremover. Men det er noe spesielt når denne 1-års dagen gjør sitt inntog og alle følelsene rører ved oss igjen. Det blir en sterk og følelsesladet feiring, som vi gleder oss stort over!

Et år er gått siden du usynlig
grep om mitt hjerte....

Det er så uendelig godt å vite at vi har opplevd 1 år sammen, og at du, min nydelige Norah, er med oss i dag. Sammen har vi rolig og forsiktig utviklet vårt forhold, tatt ting i vårt tempo og lært hverandre å kjenne. Du har vært min bebiskatt lenge, og i hjertet blir du det uendelig. Men det er godt å se at utviklingen er i rekordfart nå, og at du  krever din plass i Hønsehuset.

Gratulerer med 1-års dagen i dag! Du er en vakker blidfis, som sjarmerer rundt deg. Ditt sosiale vesen er enormt, og jeg elsker det! Du snur deg etter fremmede og fanger deres oppmerksomhet med "nese-rynke"-smilet ditt. Om dine signaler en gang var svake, så er de virkelig ikke det lengre.
Dine to storesøstre forguder deg, og dere tre er heldige som har hverandre. Ta vare på gleden dere gir hverandre og hold sammen.

I oktober vil dere kunne lese historien om Norah og sin mamma i fedrelandsvenen.
Historien blir delt fordi vi ønsker å sette et ansikt på et tabubelagt tema. Håpet
er at vår historie kan bidra til å hjelpe andre mammaer og bebiskatter, som kanskje
ikke opplever lykken fra første møtet.

Hurra for bebiskatten min og
Hønsehusets sjarmjente!

1 kommentar:

  1. Hipp hurra for Norah! Gratulerer med dagen!
    Så nydelig hun er!

    CL

    SvarSlett

Ærlige, herlige og syrlige komentarer