mandag 19. september 2011

Stue til salgs!

Jeg kjenner at NÅ! hadde det vært gøy med en fornyelse av Hønsestuen. Trivselen er stor, men trangen etter å gjøre noe nytt pirrer meg i disse dager. Enda har jeg ikke funnet noen god erstatning for det vi allerede har, så deler av stuen vil kun vurderes å selges i første omgang. Det er rart hvordan man blir "blind" rundt seg selv, og ikke finner inspirasjonen i det samme som for kort tid siden var "alt man ønsket seg i hele verden".
Det jeg vi vurderer å selge er altså vår brune modulsofa og spisestue. Modulsofaen har to sjeselonger og tre seter i mellom, samt nakkestøtter og avlasningsbord. En herlig sofa, som jeg kjenner jeg er veldig glad i. Så var det bare det med den pirrende fornyelse-følelsen da! Spisestuen har et kvadratisk spisebord, som gjør det superkos å samle familie og venner til alle anledninger. Åtte stoler er det god plass til og med ileggsplaten vil enda flere få plass. Skapet med glassdørene og lysekronen vurderes også solgt.
Kanskje er vi alle gjennom en periode hvor vi trenger noe nytt rundt oss. Nå begynner denne nydelige høsten, med sine mørke innekvelder. Med tre barn i Hønsehuset, tilbringer vi mange av disse kveldene i vår stue. Da hadde det vært morro å gå vinteren i møte, med en frisk pust av feks en ny sofa. vurderes...!Home&Cottage hadde et sinkfat som bare ropte etter meg, og vips så smuglet jeg det inn i Hønsehuset. Smugler innimellom små nye nips, og smug-gleder meg i ukesvis. Når Hanen "endelig" lurer på om det er nytt, kan jeg fritt svare at det har vi hatt leeenge.
Poenget er at et enkelt sinkfat, føltes som en stor fornyelse!
Vi får se om ikke det blir en liten annonse hos våre gode venn Mr.Finn.no! I mellomtiden mens vi/jeg vurderer, kan det være at flere nye nips smugles inn og hjelper på den pirrende følelsen av fornyelse.


Hønsestuen vurderes solgt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Ærlige, herlige og syrlige komentarer