torsdag 8. september 2011

Maison Scotch - Let`s go shopping!


Et velbehag av høstfarger, stjerner, peacetegn og tekstur du bare vil krype inn i, møtte meg på vei inn i min favorittbutikk i dag. Lekent startet jeg å knipse litt rundt forbi og overalt egentlig. Når jeg først begynte å leke, var det vanskelig å stoppe. Først da kaffekoppen var trygt plassert i min hånd, kunne jeg puste rolig og bare nyte. Det er ingen som skal ta fra meg det, at høst kolleksjonen er noe spesiell. Jeg nyter mine shorts til sommeren er godt uti høsten, men det skjer noe når de pakkes bort. Da lengter jeg etter kvaliteter som gir meg varme, myke og komfortable høstkvelder. Samtidig som jeg ønsker å røffe meg opp med en blanding av baggy jeans, ullskjorter,  boots, skinn og strikk i alle varianter og fasonger.


Antrekket i dag kunne fort blitt litt "karius og baktus", fordi vi mikset det meget utradisjonelt. Men jeg mener at det var så rampete at det ble kult. Maison Scotch bruker mye av de teksturene jeg lengter etter når høsten setter inn. De er unike på sine tøffe detaljer, og bruker ull i det meste av denne kolleksjonen. Skjorten har skinnlommer, og på skjerfet følger det med en rå spenne til å samle det hvor du måtte ønske! Selv digger jeg bukse-selene i skinn!


Jeg frydet meg stort da jeg fikk øye på denne skatten! Maison Scotch har oppfylt mitt høye ønske om å reprodusere min favoritt-cardigan. Denne taler for seg selv, og jeg lover at den snart ligger i min papirpose fra Orlando.Kyboe! klokkene og neglelakkene fra deborah lippmann, er detaljer du lengter like mye etter i hverdagen som på partyet. Selv har jeg funnet min favoritt hos de begge. Jeg er kanskje lettsolgt, men liker å tro jeg bare har samme smak som stjernene. My favoritt deborah lippmann is made for Sarah Jessica Parker! Whoop whoop!Alle klærne i dag: Maison Scotch
Skoene til antrekket: Bibbi
Detaljer: Kyboe! og deborah lippmann

For dere som følger med videre og som leser disse innleggene, vil jeg jeg trigge med å si at førstkommende søndag dukker det opp en hyggelig overraskelse her inne i Hønsehuset. FOR DEG....!

Følg med videre i høstluften!

ORLANDO: Let`s Go Shopping!


1 kommentar:

  1. Farlig fint :o) Og for en lekker modell! Ha en god kveld søda!

    SvarSlett

Ærlige, herlige og syrlige komentarer