onsdag 23. november 2011

Barnslig adventstake og forventninger!


I et lekent  øyeblikk, og med et plutselig giv av energi ,lagde jeg en adventstake til kjøkkenet. *Knisfnis*
Selv om denne varianten nok er litt for kreativ og leken, gav den meg likevel et friskt pust fra kubbelysene på et fat. Synes selv at den passer fint på kjøkkenet, hvor Norgesglassene har sitt opphav.

Forventninger blir ofte barnslig innfridd, og helt ute av dimensjoner forskrudde.
I dag har vi bakt pepperkaker og spilt julemusikk. Jeg har dratt med meg alle hønene våre hjem til besteforeldre-huset, som også hadde stas-visitt av student-tanter fra Oslo og Usa.  Jeg hadde gledet meg til denne dagen og pepperkakebakingen. Men fæl som jeg er med å skru opp disse forventnigene, kom de igjen helt ute av dimensjoner. Alt jeg klarte å tenke på var tøffe mannen min, som lå nyoperert hjemme. Selv om jeg visste at alt han trengte var ro, ville jeg bare hjem og dulle med han. *Knis  Og samtidig som jeg hadde veldig lyst å trykke ut disse reinsdyrene, hjertene og mennene ville minstehøna ikke være med på noe. Hun bare sutret og vred seg i fanget mitt som ål i vannet! Ellers sleit stakkars Usa-tanten med jetleg, eldstehøna med tålmodigheten(hun var vel nærmest lei før vi var begynt..!) og det hele endte vel med at tante fra Oslo og bestemor trykket ut de fleste pepperkakene til slutt.. *Blush  Men som barn flest, husker jeg mest av det gøye dagen har gitt meg. Og en herlig hjortebiff...

1 kommentar:

  1. Jeg liker den fortsatt, adventsstaken :) Perfekt tilskudd i et ellers flott hjem :) Barnslig gjør jo ikke noe. En trenger noen barnslige innslag innimellom. Variasjoner er jo bare morro :) Barna liker den vel??? :) Takker for flott tur igår. Godt for kropp og sjel å tuste nabobyen rundt :)

    CL

    SvarSlett

Ærlige, herlige og syrlige komentarer