fredag 13. januar 2012

Fredag den 13. YES!!

Vi sitter på sykehuset i dyp samtale med en flink lege. På undersøkelsesbenken ligger treåringen vår. Hun er litt urolig over ultralydapparatet, som skal gi oss svar på en ny runde med forstoppelse. Jeg kjenner jeg er litt preget av stundens alvor og irriterer meg over mannen, som så ivrig trykker på sin ifone. Så snur han seg til meg, dulter meg litt i siden og sier: "Den lampen du har ønsket deg så lenge...får vi kjøpt den her i byen?"


Vi hadde fått inn første bud! For en helomvending av stundens alvor. Nå sitter vi her i fredagsofaen og feirer med et glass vin. Huset er solgt, og det allerede, dagen etter første visning. Skuldrene er senket og alt strevet ble virkelig verdt det til slutt. Interiørbladene blir åpnet og jeg er allerede i full gang med å planlegge. Dette blåste virkelig liv i oss. En frisk pust vi lenge har speidet etter. (Lampen ligger og venter på favorittbutikken..jabbadabbadooo)


Rundt neste sving...
Damen, som nevnte noe om skatter rundt neste sving, fikk mer rett enn jeg kunne ane. Hun må ha vært en klok dame, eller så kjente hun kanskje på energiene i Hønsehuset? smile*
Den største skatten, på denne spesielle fredagen, er helt klart magien som ble gitt oss og hele familien. Nå må du bare bli sterk, kjære venn, så står hjelpen klar. Benytt deg av oss alle som er så glade i deg, godta situasjonen og ta i mot all magi som strøs i din retning!

Avslutter med å bruke en venninnes svar, på en sms, sendt i dag: Hallelujaa! Blunkesmile*

-Sjefshøna-

3 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye med salget!
  For en herlig følelse det er å være ferdig.
  Vi, derimot, har ikke fått inn noe bud ennå - men megleren er positiv. Jeg skulle så gjerne hatt dette overstått:)

  Kos deg med planlegging og helgen!
  Klem Vivian

  SvarSlett
 2. Så utrolig bra :) Kjempeglade på deres vegne. God helg og hils gjengen din, spes mellomste høna :)

  God klem <3

  SvarSlett
 3. Fant bloggen din via Min verden/Camilla i dag. Fin blogg du har, og de lampene du har på trappa di i bjørk(?)Gørrlekre!
  Hvor har du fått tak i de?
  Mvh Kate

  SvarSlett

Ærlige, herlige og syrlige komentarer