tirsdag 3. januar 2012

Ryddesjau!Overalt hvor jeg hviler mine leseøyne, popper det opp en setning nå om dagen: "Nytt år og nye muligheter!" Det er helt sikkert. Her hos oss ryddes det i kott og i skap, i skuffer og på loft. Om få dager kommer takstmannen og meglerfotografen. Det blir utrolig spennende å se hvordan vårt kjære Hønsehus vil bli mottatt der ute.
Men et skritt av gangen. Først må vi fjerne en god del rot. Jeg kaller det rot, men egentlig er det jo ting vi er glade i og ting som vi ikke er fullt så glade i lengre. Det er godt å få renset opp litt. Mange små irriterende dippedupper har samlet seg opp her i løpet av årene, og mange av dem er av lite interesse for eventuelle nye eiere vil jeg tro! Det er litt overraskende hvor mye vi klarer å lagre, på de stedene vi lagre kan. Trodde virkelig ikke vi hadde så mange ting* jeg...


Nytt år og nye muligheter. Bort med det gamle, og inn med det nye. Jeg har ihvertfal en drøm om det siste der...(og da tenker jeg selvfølgelig på interiøret) Blunke* 


Litt spent på om meglerfotografen vil like reinsdyrhorn på sine bilder...men da får HAN rydde de bort. Når jeg har ryddet alt det andre.


-Sjefshøna-

1 kommentar:

  1. Blir spennende når dere skal til med det nye huset! Bare synd jeg ikke er der å kan hjelpe til! Får vel ta meg noen turer hjem da ;)
    PS: Jeg likte reinsdyrhornene. hoho ;)

    SvarSlett

Ærlige, herlige og syrlige komentarer