tirsdag 31. januar 2012

Let`s Go Shopping - 5 dager igjen!


Nå nærmer det seg det nydelige brudeshowet hos 
Det er bare å glede seg. Showet blir helt unikt og selvfølgelig med en touch av magi!


Dørene åpnes 14.00, og dere vil her kunne mingle blant ulike stands og også i en strålende fashion-butikk, som ligger i samme lokalene som Kristin`s. Mange av dere kjenner jo selvfølgelig til Orlando fra før, og det er bare å glede seg over vårnyhetene som titter frem blant mange fashion-skatter.


Jeg tittet innom dørene en tur i går, og ble selvfølgelig møtt med en kopp espresso og en lysbetont stemning. I mellom ærlige minutter, snek det seg frem nyheter fra blant annet Maison Scotch, Samsøe og Second Day. Det sistnevnte er nytt på Orlando, og gav ihvertfal meg en frisk pust, i en ellers trist vintergarderobe.

Alle bildene i dag er fra ORLANDO, Lillesand.

Som nevnt, vil dørene åpnes kl 14.00 og selve showet pianospilles i gang kl 14.30. I morgen kommer det en "sneapeak" , på en av de som stiller med stand på lørdag. Bli med!

Har du lyst å være med på denne happeningen, men ikke fått tak i billetter enda? Klikk inn HER. Og skulle du være ekstra nysgjerrig på min favorittbutikk, kan du klikke inn på Let`s Go Shopping-etiketten. Mye inspirerende morro her!

-Sjefshøna-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Ærlige, herlige og syrlige komentarer