mandag 16. januar 2012

Utålmodige uker i sikte!Huset er solgt og mye er allerede pakket. I dag fikk vi også solgt spisestue, framskap og lysekone. 


Det blir noen utålmodige uker, med planlegging fremover. Før vi kan flytte inn i vårt nye hus og starte på arbeidet, som venter oss der. I mellomtiden er det vel bare å smøre seg med tålmodighet, noe jeg er redd ingen av oss i Hønsehuset har fått i gave. Fnise*Serviset på bildene i dag, er arvet av min kjære besta. Det er pakket og flyttet med fra Amerika(Kaller det enda det jeg...selv om usa er mer nå) for snart 50år siden. Nå blir det igjen pakket ned, og vil få en av hedersplassene i vårt nye hus.


Avslutter med en sniktitt på morgendagens innlegg!

Jeg har vært så heldig å få jobbe med et lite prosjekt. Dette blir utrolig spennende for meg og alle dere som måtte stikke innom her i morgen.

-Sjefshøna-

2 kommentarer:

  1. Heihei Renate! Så utrolig fin blogg du har!! Og kjempe fint servis du har fått fra Besta. Ja det burde nok få en hedersplass :)
    Savner dere masse. Klem

    SvarSlett
  2. Gøy med serviset :) og tenker de som har kjøpt spisestuen blir kjempefornøyd! Godt å få ting unnagjort før flytting :)
    Klem, mamma

    SvarSlett

Ærlige, herlige og syrlige komentarer