søndag 1. januar 2012

Nyttårsoppkast i takt med perfekt lammelår


Nyttårsfesten med gode venner er avlyst. Julepynten er pakket bort. Flyttekasser står klare. På sofaen ligger en treåring, med sterke magesmerter og vonde oppkast.(Tellingen viser famte helgen på rad...) I stuen, i gangen, på kjøkkenet (og overalt hvor mamma beveger seg..) spinner en febersyk ettåring. Hun verker i kropp og ører, men finner ingen grunn til å roe seg ned av den grunn. På ungdomsrommet runger Whitney Housten og nyttårsantrekket venter, uten en krøll.
Kvelden nærmer seg, og plutselig dukker sjefshanen opp i hvitskjorte og sexy, sort slips. *Ungdommen okkuperer badet, og overdriver makeupen, men slipper unna på grunn av et upåklagelig godt humør. Treåringen sleper seg bort fra sofaen, dypper fua i badebaljen og kler seg standhaftig opp i finkjolen-som svinger! Hun bøyer seg over porselenet, mens hun tviholder på svingkjolen og hårstråene som utsettes for oppkastet. Ettåringen mottar en rakett i fua(alt på det rene: PARACET) og pakkes inn for natten.
Rundt svirrer en hønemor, som litt fortvilet, prøver å dekke et nyttårsbord. Hun har skuldrene senket, men ønsker jo å skape litt nyttårsmagi, for de som orker å sitte til bords. Bordkort stemples, nyttårsduken glattes ut og upusset sølv gnikkes kjapt over....


Slik utartet vår feiring, inn i det nye året, seg. Panikken grep oss nok en smule, da vi først forstod at vi måtte gi avkall på feiringen, sammen med *de andre. Men med den biten overstått, fant vi  fort roen, og kunne nyte en rolig feiring inn i 2012, på vår måte. Emilia var meget fornøyd, og lagde en fantastisk brownies-dessert. Min kjære mann tilberedte et nydelig lammelår, og skal få all kreditt for kveldens høydepunkt. Julie smakte på to biter gulrot og ble med ut for å se raketter og holde  noen stjerneskudd.
Måtte 2012 gi alle det de ønsker og trenger. Det er vel litt for mye forlangt, men en smule lykke til alle hadde vært fint! Vi skal ihvertfal fortsette å ta vare på hverandre her i Hønsehuset, og gleder oss til nye minner med venner og familie i 2012.


Godt nyttår til alle dere som leser her!
Tusen takk for at dere besøker Hønsehuset.
-Sjefshøna-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Ærlige, herlige og syrlige komentarer