torsdag 19. januar 2012

Ja, takk, begge deler og alt på en gang!

Planløsningene er helt nye og rominndelingene helt anderledes. Dette krever selvsagt nye interiørløsninger, som jeg glatt innrømmer, at jeg utnytter.(Hurra!) Hurramegrundt så moro det er å skulle innrede sitt nye hjem. Sofa, spisestue, lenestoler, skjenk, skap ogsåvidereogsåvidere. (puhaa!)Men, ollalalaaa, så vanskelig det er å velge ut sin egen stil ,mellom alle de råflotte stilene, som råder der ute i interiørjungelen. Det er nesten så jeg mister fotfestet, i min ellers så støe interiørstil. Eller var den egentlig så stø? Neppe...
Jeg lar meg nok, alt for ofte, rive med av det som er så utrolig dekorativt akkurat der og da. En riktig impulsiv interiørstil kan man vel kalle det?

Jeg lar meg virkelig friste av den moderne og noe "stramme" stilen, som råder der ute nå. Grått, sort, helblankt, betong og sterke farger, sammen med rette og moderne linjer er jo så spennende!
Men så lar jeg meg sjarmere av den "myke" og komfortable stilen. Jordfarger og myk tekstur innbyr til enn mer hjemmekoselig atmosfære og her trives jeg veldig godt.Klarer jeg å balansere riktig, vil jeg havne et sted midt i mellom disse stilene. Det er umulig å velge en klar linje, så jeg mikser meg frem til min stil. Mye er nå klart, og bildene viser noe av det jeg har havnet på. Det er selvsagt en utfordring å ikke bare kunne velge fra øverste hylle, men det er vel nettopp det som gjør stilen personlig. Man må ta mange valg, og da må kanskje favorittstolene vike for den hippe skjenken, denne gang.Og når noe man virkelig brenner for, totalkræsjer med resten av valgene, takker jeg høyt for inndelte rom! Hvem har sagt at man må ha en rød tråd gjennom et helt Hønsehus? Fnise*
Dette er jo selvsagt de "store" valgene, men like store er de "små" valgene. Belysning, nips, puter og flere prikker over i-en, står i kø og venter på mine vaklende valg. Stay tuned!


-Sjefshøna-

Minner dere på Happeningen 4.februar hos Kristin`s Brud & Selskap. Det er enda noen billetter igjen å kapre! Klikk inn på linken HER .

1 kommentar:

  1. GLEDER meg til å se hvordan det nye huset blir innredet :) Kjempe spennende! Du har god smak, og jeg er sikker på at du tilslutt får det råfint, og at du blir fornøyd :)

    SvarSlett

Ærlige, herlige og syrlige komentarer