søndag 1. mai 2011

Do NOT try this at home!

Ihvertfal ikke på en 8-åring......
Emilia hadde lenge mast på mamma om å få lov å style håret sitt med striper. Etter en lang vinter, synes hun at håret var blitt så mørkt og trist. (Ja, hun er bare 8-år!) Med friskt minne om det lange, lyse håret som ble klippet skulderkort i fjor, synes ikke mamma at denne ideen var så helt gal. Så etter konsultasjon hos pappaen og frisøren, var det bare å dra ut striper og glede seg til resultatet...trodde vi!


Mamma tok fram verktøyet, altså kamera(for å kunne minnes denne morsomme mor-datter happeningen på badet i hønsehuset!), Swartzkopf striper og stort pågangsmot. Men allerede etter to pirk i hodebunnen, gjennom stripehetten, begynte frøken Emilia og bli utålmodig og klage på vondter.
Det hjalp heller ikke at etter 5min med stripemiddel i håret, begynte lille jenta vår og sprette tårer! Det gjorde jo vondt.... Da plastfolien ble tatt av for å gi luft, stod røyken opp av håret! Hønemor kjente angsten knytte seg i magen, og hendene inne i hanskene skalv. Det var bare å kaste lillemor i dusjen, få spyylt ut galskapen og håpe på at det lange mørke(kanskje noe lysere nå ja!) ikke fulgte med i sluket.


Forestillingen om en hyggelig bildeserie brast....
Men minnene er limt fast til min netthinne. Og jeg er ganske sikker på at Emilia har fått dekket sitt behov om fornyelse på en stund! Kanskje høster HøneMor av dette, når opprørstiden til fjortisen kommer? Hvem vet...

2 kommentarer:

  1. ånei ånei. Det hørtes ikke mye bra ut. Du må jo legge ut bilde av resultatet? Håper ikke håret ble veldig skadet? Skummelt det der med sølvfolie. Her hjemme pleier vi ikke å bruke det, og resultatet pleier å bli fint likvel! :)

    SvarSlett
  2. hehe vi brukte ikke sølv, men plastfolie.. Reultatet ble fint, men noe bilde var på en måte ikke aktuelt der og da ;O) Får ta et bilde av snuppa, når hun kommer tilbake fra pappa!

    SvarSlett

Ærlige, herlige og syrlige komentarer