fredag 13. mai 2011

SINGEL biffmiddag x 2!Nå er jeg lei! Tror jeg mistet motet da vekten ikke var på min side i går. Jeg er lei suppen og lei av å være på en tåpelig diett. Kjenner jeg synes jeg er en stor TÅPE, som faktisk gjør dette. Ikke er jeg tykk og jeg lever et sunt, treningsliv fra før. Men så er det noe med den tålmodigheten på de siste magekiloene. Bla bla... Det er fredags kveld og jeg kan i det minste unne meg en biff på opptil 560gram og fire tomater! Jeg har fusket...

560gram er jo en GIANT-biff jo! Så jeg har kjøpt to( for dere som leste innlegget om DAG 4, entrecoten er i frysen), og allerede spist den ene. Hanen er jo ikke hjemme, så jeg slipper å uroe meg for brusende fjær. Er ikke det det samme da tro? Jeg deler bare goden i to, og nyter den to ganger. Tenk om jeg ødelegger hele uken på at jeg er sur i dag, og ikke orker å slave etter suppen. Samme kan det være. Jeg skal fullføre dietten, men suppen smaker -kjedelig- nå. Den er ikke vond, og jeg klarer fint å spise den. Gleder meg bare til det er over om kun to dager ! Også må jeg jo innrømme at jeg er spent på resultatet til hanen. Han er sterk og meget flink! Nyt fredagskvelden dere som nyter av vin og andre goder jeg frivillig sier nei til!!

3 kommentarer:

  1. Åssen krydder bruker du??drikker du vanlig appelsinjuice:)

    SvarSlett
  2. Jeg brukte salt og pepper. Nam! Nei, jeg drikker en juice UTEN sukker. (Det er lov!) De fra meierienes er uten, og smaker herlig.

    SvarSlett
  3. Toppers takker:) har ikke brukt salt til nå,så tror jeg tar det på biffen når den dagen kommer:) din så mega god ut;)

    SvarSlett

Ærlige, herlige og syrlige komentarer