onsdag 4. mai 2011

Løping

Da var NateMor i gang med sitt løfte om våren: LØPING!
Dette har jeg ventet lenge på. Hele denne lange vinteren har jeg lengtet etter å kunne snøre løpeskoene og bare VÆRE! Det er ingen plikt, det er ingen ork, det er bare en stor LYST!


Etter en dag med barn og daglige plikter, er det en frihet og sette musikken i øret og løfte benene i ren gallopp! Jeg prøver å variere turene. Noen tidsklemme-korte, noen stolte-lange, noen heftige-oppover og noen befriende-fremover. Min nyeste løype er 9km. Må ærlig innrømme, at for meg er det en bragd. Jeg er stolt av å klare å løpe så langt.


Hva målet mitt er? Halvmaraton? Kiloras?
Nei, jeg må se mine begrensninger. Jeg har et aktivt OG hektisk liv. Tankene har vært innom halvmaratonnet, men jeg har lagt det på is. Så kanskje om noen år, vil den isen smelte. Men nå er det mer enn nok å bruke løpingen som terapi, og å oppnå en fantastisk frihetsfølelse ved hver løpetur! OG, så er det ikke så dumt med helsegevinsten SAMT et lite kiloras.Jeg er så enormt glad i det Søte Liv og å nyte den "sosiale" maten sammen med min gode mann og herlige venner. Det er da ekstra godt å vite at løpingen er den beste form for forbrenning. Jeg bruker ingen verktøy, kun min egen kroppsvekt og mine muskler. Og når jeg setter meg i sofaen etter løpeturen, fortsetter forbrenningen enda en stund! Herlig, hva? Når jeg når min idealvekt, kan jeg med enda bedre samvittighet, løpe en LYST-tur for å så å sette tennene i en nydelig stykke kake etterpå! Jippi! Ihvertfal av og til------


Gleder meg til å blogge videre om min ferd på løpeskoene! Kanskje kommer det mer om belastning og underlag. Jeg er jo redd for knærne og de andre skadene som kan komme med tiden... Kanskje jeg får til å bruke min nye(den var ny i sept-10), ubrukte pulsklokke, og da oppnår enda bedre treningsturer.(Må bare få stilt den inn..iissj!) Kanskje løper jeg lengre, eller flere intervaller. MEN, for nå, løper jeg 9km`n og smiler i ett med sola!

2 kommentarer:

  1. Så flink du er, imponerende ! Jeg anbefaler pulsklokke på det varmeste, det er til stor glede og hjelp :o)
    Klem

    SvarSlett
  2. GRATULERER med redesign av bloggen! Heia, heia:)

    SvarSlett

Ærlige, herlige og syrlige komentarer