lørdag 28. januar 2012

Helgepause?

Endelig er det helg igjen. Ingen morgenrush og ingen jobbestress. Den varme dynen kan dras godt over nesetippen og varme ekstra lenge på en lørdags morgen. Kaffen kan nytes og frokosten tygges. Barna....ups!


Vi er nok ikke kommet helt der enda i dette huset. Her våkner vi til et hyl og en meget utålmodig ettåring, mandag som lørdag. Og hvis vi ikke skal være psykoforeldre tjuefiresyv, er det bare å gi opp først som sist. Vi har sluttet å forvente å få sove lenge når helgen kommer. Det er bare å gni søvnen(den lille vi fikk) ut av øynene, sette seg på gulvet med barnetv og legoklosser, og la det stå til.



Finner vi et øyeblikk hvor det tilsynelatende ikke er behov for et ekstra klatrestativ(altså oss), er det nå det gjelder. Kaffekoppen fylles og vi sniker oss lett på tå, bort til pc`n i sofaen. Dagens aviser, blogger og facebook går varmt. Men det varer som regel ikke lenge. Ganske raskt blir vi oppdaget på våre gjemmesteder, og klatrestativene må tilbake på plass.  Om vi ikke blir oppdaget, rådet det likevel, smertelig raskt, fullstendig kaos og umåtelig med urettferdighet på en  overfylt lekeplass.



De beste lørdagene er de, hvor vi alle spiller på lag. Barna da selvsagt på vinnerlaget! Vi gir opp sofaen, panikknipper til kaffen på benken rundt hjørnet, og hiver oss med i leken. Sove og sløve kan vi visst gjøre når vi blir gamle. Nå er det legotårn, barbieprinsesser, tegninger og perler som gjelder!



Heldigvis er ikke vinnerlagets duraceller evigvarende. Noen må til lading, mens andre trenger frisk luft og fortsetter leken ute. Da er det viktig å nyte lørdagens øyeblikk av egenpleie. For når klokken er elleve og vi har rukket å se ørten tegnefilmer, smugnippet alt for mange kaffekopper, tapt i overkant mange lekedueller og spist måltid nummer to, DA! er vi velfortjent en foreldrepause. Glise*

Ha en super lørdag dere!
-Sjefshøna-

Minner dere om happeningen hos Kristin brud & selskap neste lørdag! Jeg gleder meg noe vanvittig!
Begynner å bli fullt, men noen plasser er det igjen og de kan du kapre ved å klikke deg inn HER .

1 kommentar:

  1. Så koselig dere har hatt det!!!
    Er så flink med bloggen du!! Savner dere <3

    SvarSlett

Ærlige, herlige og syrlige komentarer